Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Összecsapott Ganxsta Zolee és SP

 Összecsapott a rapper Ganxsta Zolee és a tinibálvány SP !
Ganxsta Zolee és SP csapott össze a TV2 műsorában, a Frizbiben. A két sztár, már a Nagy Duett című műsorban is kifejezték nézeteltérésüket, akkor ugyanis Ganxsta Zolee lánynak nevezte a híres tinibálványt. Ezt SP, azaz Éder Krisztián sem hagyta szó nélkül, ő ugyanis parasztnak titulálta a rappert.
A vasárnap esti műsorban Hajdú Péterrel beszélgetett a Nagy Duett két eltérő karaktere. A péntek esti műsorban már érezhető volt a feszültség a két sztár között, ugyanis Ganxsta Zolee lánynak nevezte SP-t. Hozzátette, ha tehetné, akkor felrúgná a Holdig. 
SP sem hagyta ezt a kritikát szó nélkül, ugyanis egyik interjújában egyenesen leparasztozta a rappert. A Frizbi stúdiójában, amikor karnyújtásnyira ült tőle a rapper, már finomított a kifejezésen és hozzátette , hogy azért Ganxsta finomabb paraszt, mint Dopeman. „Neki ez az imidzse és szerintem ez teljesen helyénvaló” – nyilatkozta vasárnap este SP.
Zolee nem hagyta magát, azonnal reagált a kapott kritikára. Ugyan nem nevezte melegnek SP-t, de az adás során többször lakótársával, Fluorral cikizte a fiatal tinibálványt. Erre a témára Hajdú Péter is azonnal ráharapott, ugyanis megkérdezte SP-t, hogy tényleg meleg-e. SP megnyugtatta minden rajongóját, ő nem meleg, igaz, hogy egy éve nincs barátnője, de ez azért van, mert nincs ideje most egy párkapcsolatra. A Nagy Duett című műsorban Ganxsta Zolee Orosz Barbarával énekel duettet, SP pedig a Viva bájos műsorvezetőjével, Iszak Eszterrel lép péntekenként színpadra. 

Arra a kérdésre, hogy SP el tudja-e magát képzelni, 10-20 év múlva a színpadon, arra a fiú egyöntetű igennel válaszolt. Hozzátette, hogy ha ilyen erőbedobással csinálja, mint most, akkor semmi akadálya. Ganxsta persze, ezt sem hagyta szó nélkül, ő nagyon reméli, hogy SP 10 év múlva a színpad közelében sem fog tartózkodni.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Momentous Blood Pressure - Hypertension

(Agraildeli, 2018.10.11 21:43)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-100mg-warframe/

Can you stand for the squeezing

(Agraildeli, 2018.09.27 12:58)

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-en-vente-libre-en-belgique/

romai krt 5 /1

(madácsi réka , 2011.08.25 19:37)

hülye

Re: romai krt 5 /1

(császár zsanett, 2011.10.22 15:31)

ki hülye mi??????????????????

telefon

(zsaklin, 2011.05.23 12:49)

szia sp hogy vagyol

számitógép

(zsaklin, 2011.05.23 12:48)

szia sp hogy vagy

 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 60846
Hónap: 531
Nap: 13